5000 mAh’lik büyük piliyle realme 5i

realme, 5i modeli ile Türkiye’de gençlere fiyat performans anlamında cazip bir seçenek sunuyor. “Okyanus mavisi” ve “orman yeşili” olmak üzere iki ayrı renk seçeneği ile satışa sunulan realme 5i, 4 kamera ve 5000 mAh’lik büyük piliyle giriş seviyesi ürünleri arasında ilk olma özelliğini sürdüyor. Hem teknolojiyi hem de trendi yakalamak isteyen gençler ve öğrenciler için hem fiyat hem performans anlamında ilk tercih olacak. realme 5i, fiyat performans avantajıyla tüm dünyada büyük beğeni kazandı, satışa çıktığı günden bugüne kadar 5,5 milyon adedin üzerinde satışla büyük başarı elde etti.

realme 5 serisinin giriş seviyesi üyesi 5i, 5000 mAh’lik büyük pil ve 30 güne ulaşan bekleme süresi ile bulunduğu fiyat segmentindeki en iyi pil ömrünü sunuyor. Uzun pil ömrü sayesinde kullanıcılar daha uzun eğlence deneyimine kavuşuyor, pili bitirme endişesi olmadan gün boyu oyun oynayabiliyor, fotoğraf ve videolar çekip izleyebiliyor.

4 kamera standart

realme 5i, kendi fiyat segmentindeki tek 4 kameralı telefon olarak da öne çıkıyor. Cihaz 12 MP ana kameranın yanı sıra 8 MP’lik 119° ultra geniş kamera, 2 MP’lik porter kamerası ve 2 MP’lik ultra makro lens ile geliyor. Ultra geniş açılı kamera ve Nightscape 2.0 özelliği, karanlık ortamlarda geniş açılı mükemmel çekimler yapmanıza olanak tanıyor. Ana kameradaki EIS efekt desteği de hareket halindeyken bile daha stabil videolar çekmenize imkan veriyor.

ColorOS 6.1 işletim sistemi üzerinde çalışan realme 5i; Snapdragon 665 chipset üzerinde 11nm’lik işlemci ve 3. nesil Qualcomm AI Engine’e sahip. Cihaz 4+64 GB’lık modeli ile Fan Festivali kapsamında 17 – 28 Ağustos tarihleri arasında amazon, gittigidiyor, hepsiburada, n11, trendyol online satış kanallarında 2.199 TL ile kullanıcılarla buluşacak.

1 Shares:
Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You May Also Like